Over ons

Montaconnect is onderdeel van de Montapacking bedrijven. Montapacking is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1400 webwinkels verzorgt.

“We zijn enthousiast om samen e-commerce steeds beter te doen”

Monta is hét e-commerce bedrijf dat de logistiek voor ruim 1.500 webwinkels verzorgt. Er wordt gewerkt vanuit 14 zelfstandige e-commerce warehouses, waar we wereldwijd de verwerking en bezorging van webshoporders verzorgen. Al ruim 20 jaar wordt onze software doorontwikkeld bij Monta Innovation Center en hebben we hiermee al veel uitdagingen van klanten om kunnen zetten in een passende oplossing. Deze software stellen wij ook beschikbaar aan externe klanten.

Monta werkt met een zelf ontwikkeld softwareplatform (MontaConnect), een totaaloplossing voor e-commerce en de daarbij horende logistiek. MontaConnect heeft integraties met marketplaces als Amazon en Bol.com en koppelingen met veel verschillende vervoerders als DHL en DPD. Het is mogelijk om ieder webshopplatform te koppelen aan MontaConnect door middel van standaardkoppelingen met o.a. Magento, Lightspeed, Shopify en Woocommerce of onze uitgebreide REST API. De geavanceerde dashboards van MontaConnect geven inzicht in financiën en plug-ins zorgen ervoor dat webshops uitgebreide bezorgopties kunnen tonen aan hun consumenten. De retourmodule biedt onze klanten de mogelijkheid om hun retourproces te optimaliseren.

 • 1
  Koppel je webshop

  Koppel je webshop met MontaConnect.

 • 2
  Upload je voorraad

  Zet jouw voorraad in het MontaConnect systeem.

 • 3
  Start met verzenden

  Kies je vervoerder en start met verzenden!

Verzendsoftware koppelen Fonq
Verzendsoftware koppelen Bol.com
Verzendsoftware koppelen Amazon
Verzendsoftware koppelen DPD
Verzendsoftware koppelen DHL
Verzendsoftware koppelen ChannelEngine
Verzendsoftware koppelen ManoMano
Verzendsoftware koppelen Shopify
Verzendsoftware koppelen WooCommerce
Verzendsoftware koppelen Lightspeed
Verzendsoftware koppelen CCV Shop
Verzendsoftware koppelen Mijnwebwinkel
Verzendsoftware koppelen Opencart
Verzendsoftware koppelen Pretashop
Verzendsoftware koppelen Magento

Ben je geïnteresseerd?

Meld je webshop aan en start met verzenden.
Aanmelden