Biedt verschillende verzendopties aan met de speciale plugin van Montapacking Checkout

Montapacking Checkout Plugin

Als webshopeigenaar wil je altijd je klantervaring optimaliseren; ook op het gebied van de verzending van jouw orders. Met onze Montapacking Checkout plugin is het mogelijk om verschillende verzendopties aan te bieden zonder afhankelijk te zijn van een specifieke vervoerder.

De ene klant ontvangt graag zijn pakketje direct thuis, terwijl de ander deze liever bij een pakketpunt bij hem in de buurt ophaalt. Draait jouw webshop via de e-commerce software van Magento, Shopify of WooCommerce en maak je gebruik van MontaConnect? Dan kun je met de gratis plugin van Montapacking Checkout jouw klanten de mogelijkheid bieden om zelf een keuze in de verzendopties te maken.

Keuze uit verschillende vervoerders

Met de Montapacking Checkout plugin kies je voor verschillende vervoerders, zoals PostNL, DHL, UPS, DPD en meer. Jij bepaalt welke opties jouw klanten te zien krijgen. Wil je bijvoorbeeld alleen via PostNL verzenden? Dan kunnen jouw klanten alleen kiezen uit de verschillende verzendopties van PostNL, zoals thuisbezorgd door PostNL of een PostNL afhaalpunt. Maak je gebruik van meer verzendpartijen, dan zien jouw klanten dus ook meerdere opties.

Je kunt daarbij aangeven dat je wilt dat er ook afhaalpunten bij de verzendopties staan. Naast dat de standaard opties van thuisbezorgd worden weergegeven, berekent de plugin de dichtstbijzijnde afhaalpunten op basis van de adresgegevens. Dit is ook per vervoerder in te stellen (DHL afhaalpunt, PostNL afhaalpunt). De klant kan dan eenvoudig een afhaalpunt bij hem in de buurt uitkiezen.

MontaConnect checkout plugin WooCommerce

Eenvoudig in te stellen

Door gebruik te maken van MontaConnect, krijg je automatisch toegang tot jouw eigen Montaportal. In dit dashboard kun je alle data rondom jouw webshop gestructureerd terugvinden. Onder andere de binnenkomende orders en aangemelde retouren zijn in een net overzicht terug te vinden.

Binnen het Montaportal kun je ook jouw keuzes voor Montapacking Checkout aangeven. Geef aan van welke vervoerders je gebruik wilt maken en of je gebruik wilt maken van afhaalpunten en welke (minimum) verzendtarieven je in rekening wilt brengen. Maar geef ook extra opties aan, zoals gratis bezorgen vanaf, avond bezorgen, niet bezorgen bij de buren, tekenen voor ontvangst, etc. Verzend je ook internationaal? Het is mogelijk om per land deze gegevens in te stellen, desgewenst met andere prijzen.

MontaConnect checkout plugin Shopify

Montapacking Checkout in combinatie met MontaConnect

Maak je al gebruik van MontaConnect en Magento, Shopify of WooCommerce en lijkt de Montapacking Checkout je een interessante toevoeging op je webshop? Voeg dan nu de Montapacking Checkout plugin toe aan jouw webshop. Download hier de plugin voor Magento, Shopify of WooCommerce.